Bereikbaarheid

De terreinen van FC Merksem zijn gelegen aan de Gasthuishoevestraat 51 te Merksem.

De Gasthuishoevestraat ligt in een blauwe zone, waar maximaal 2 uur (gratis) parkeren met parkeerschijf is toegestaan (meer info onderaan)..

Er is echter een ruime parking voorzien die gedeeld wordt met Antwerp Giants. De parking is gelegen tegenover Gasthuishoevestraat 72, een vijftigtal met voor de ingang van het terrein zelf.  Parkeren kan ook in de Carettestraat en Vaartkaai.

Wegens werkzaamheden aan de Gabriël Theunisbrug (brug van het Sportpaleis) is de verkeerssituatie gewijzigd.  De Gasthuishoevestraat is tijdelijk dubbelrichting.


Komende vanaf afrit Merksem (afrit 1 – E19/R1): neem de Groenendaallaan richting centrum.  De Bredabaan naar rechts nemen. De eerste straat aan de linkerkant is de Gasthuishoevestraat.  Na circa 150 meter ligt het terrein van FC Merksem aan de rechterkant.  Net achter het terrein is een parking.
Komende vanaf afrit Deurne (afrit 2 – E19/R1): richting Merksem. Eens over de G. Theunisbrug de weg vervolgen via de Minister Delbekelaan en dan de Bredabaan naar links nemen. De eerste straat aan de linkerkant is de Gasthuishoevestraat.  Na circa 150 meter ligt het terrein van FC Merksem aan de rechterkant.  Net achter het terrein is een parking.
Komende vanaf Schoten/Brasschaat: De Bredabaan volgen totdat aan de linkerkant de Gasthuishoevestraat kan genomen worden. Na circa 150 meter ligt het terrein van FC Merksem aan de rechterkant.  Net achter het terrein is een parking.
Om weg te rijden moet de zelfde route genomen worden.

In de Gasthuishoevestraat zelf is het tijdelijk verboden om te parkeren.

Wanneer moet u een blauwe parkeerschijf plaatsen?

Als je aankomt tussen 9 en 19 uur in een blauwe zone moet je als parkeerder de blauwe parkeerschijf plaatsen. Deze parkeerregeling geldt van maandag tot en met zaterdag, tenzij anders aangegeven door extra verkeerssignalisatie:​​​
Zone Sportpaleis: schijfparkeren van maandag tot en met vrijdag tussen 18 en 24 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 9 tot 24 uur.
Tijdens evenementen in het Sportpaleis en de Lotto Arena is er verhoogde parkeercontrole in zone Sportpaleis.