SUPPORSACTIE IS EEN SUCCES

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 om 11:11

Op zaterdag, 24 september 2022, organiseerde FC Merksem een supportersactie. Buren, oud-leden, sponsors en de sportschepenen kregen een gratis inkomen en een consumptie om onze eerste ploeg te komen aanmoedigen. Sportschepen Peter Wouters en ere-schepen Ludo Van Campenhout gaven de aftrap.  Tegenstander van dienst was Gooreind VV.  Onze mannen begonnen furieus aan de wedstrijd.  Al na 1 minuut zorgde Dries Luyten voor de openingstreffer.  Aangemoedigd door de vele enthousiaste supporters stoomde de ploeg van T1, Jens Frayman door.  De stand was bij de rust al opgelopen tot 6-0.  Na de rust consolideerde FC Merksem de voorsprong.  Nadien werd er uiteraard nog gretig nagekaart.  De supportersactie was een succes.