De terreinen van FC Merksem zijn gelegen aan de Gasthuishoevestraat 51 te Merksem

LET OP: Door werken is de Gasthuishoevestraat onderbroeken aan de G. Theunisbrug en moet het autoverkeer komen via de Oude Bredabaan

Komende vanaf afrit Merksem (afrit 1 – E19/R1): neem de Groenendaallaan richting centrum.  Rij rechtdoor de Minister Delbekelaan in. Net voor de G. Theunisbrug rechtsaf de Gasthuishoevestraat nemen.  Na circa 150 meter ligt het terrein van FC Merksem aan de linkerkant.  Net voor het terrein is een parking.
Komende vanaf afrit Deurne (afrit 2 – E19/R1): richting Merksem. Eens over de G. Theunisbrug linksaf  de Gasthuishoevestraat nemen.  Na circa 150 meter ligt het terrein van FC Merksem aan de linkerkant.  Net voor het terrein is een parking.
Komende vanaf Schoten/Brasschaat: De Bredabaan volgen en linksaf de Minister Delbekelaan nemen. Net voor de G. Theunisbrug rechtsaf de Gasthuishoevestraat nemen.  Na circa 150 meter ligt het terrein van FC Merksem aan de linkerkant.  Net voor het terrein is een parking.
Om weg te rijden moet de zelfde route genomen worden.

De Gasthuishoevestraat ligt in een blauwe zone, waar maximaal 2 uur (gratis) parkeren met parkeerschijf is toegestaan.

Wanneer moet u een blauwe parkeerschijf plaatsen?

Als je aankomt tussen 9 en 19 uur in een blauwe zone moet je als parkeerder de blauwe parkeerschijf plaatsen. Deze parkeerregeling geldt van maandag tot en met zaterdag, tenzij anders aangegeven door extra verkeerssignalisatie:​​​
Zone Sportpaleis: schijfparkeren van maandag tot en met vrijdag tussen 18 en 24 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 9 tot 24 uur.
Tijdens evenementen in het Sportpaleis en de Lotto Arena is er verhoogde parkeercontrole in zone Sportpaleis.