SUPPORSACTIE IS EEN SUCCES

Op zaterdag, 24 september 2022, organiseerde FC Merksem een supportersactie. Buren, oud-leden, sponsors en de sportschepenen kregen een gratis inkomen en een consumptie om onze eerste ploeg te komen aanmoedigen. Sportschepen Peter Wouters en ere-schepen Ludo Van Campenhout gaven de aftrap.  Tegenstander van dienst was Gooreind VV.  Onze mannen begonnen furieus aan de wedstrijd.  Al na 1 minuut zorgde Dries Luyten voor de openingstreffer.  Aangemoedigd door de vele enthousiaste supporters stoomde de ploeg van T1, Jens Frayman door.  De stand was bij de rust al opgelopen tot 6-0.  Na de rust consolideerde FC Merksem de voorsprong.  Nadien werd er uiteraard nog gretig nagekaart.  De supportersactie was een succes.

Lees meer »

Kampioen ontvangen op het stadhuis

Op vrijdag, 23 september 2022, werden onze kampioenenploegen (eerste elftal en reserven) wegens hun unieke prestatie van het voorbije seizoen ontvangen op het stadhuis van Antwerpen door sportschepen, Peter Wouters.  Ook aanwezig waren schepen, Erica Caluwaerts en ere-schepen, Ludo Van Campenhout. Sportschepen Peter Wouters, uitte in zijn speech de bewondering voor deze ongeziene prestatie in het Belgische voetbal. Iets waar voorzitter, Noël Isenbaert, in zijn weerwoord uiteraard zeer trots en fier op is. Trouwe supporter en sponsor, Bavo De Mol benadrukte het familiale en aangename karakter van FC Merksem. De kantine beschouwt hij als zijn tweede living. De schepen gaf ook een interessante rondleiding op het "Schoon Verdiep", dat inderdaad werkelijk heel schoon gerestaureerd was.

Lees meer »

FC MERKSEM KAMPIOEN

Nadat de reserven het enkele weken geleden al hebben voor gedaan, is nu ook ons eerste elftal kampioen.  Onder een stralende zon en voor tweehonderd toeschouwers veroverde het team van Jens Fraeyman op een schitterende wijze de titel.  De nummer 2 in de rangschikking, KSK Donk, bood sterk weerwerk, maar kon niet verhinderen dat FC Merksem de wedstrijd oververdiend met 3-0 won.

Lees meer »